Frågor och svar

Hur får man guld? Guld får man genom att rekrytera medlemar.

Jag har rekryterat men fick inget guld. Den som blev medlem behöver använda din unika länk för att du ska kunna få en guld för rekryteringen. Det står i formuläret där man blir medlem vem som har rekryterat. Guld kommer först när vi har verifierat att den du har rekryterat faktiskt är en person, och att den inte redan är medlem.

Jag kan inte lägga en beställning. Du behöver först skapa ett konto som rekryterare för att kunna beställa, även om du vill handla för vanliga kronor. Du behöver även fylla i en leveransadress i Mitt konto innan det går att beställa något.

Kan man ändra sin rekryteringslänk? Ja, det går att ändra den i Mitt konto men observera att du inte kommer få guld om personer använder din tidigare länk. Det går endast att ha en aktiv länk samtidigt.

Vad kostar frakten? Vi erbjuder fri frakt inom Sverige. Vi kan tyvärr inte skicka till andra länder.

Får jag kvitto? Om du beställer en vara för riktiga pengar kommer ett digitalt kvitto på e-post så snart din beställning är hanterad. Alla beställningar hanteras manuellt.

Kan man önska fler saker till webbshoppen? Ja, skriv till fs@ungpirat.se med önskemål så ska vi se om det går att ta in.

Jag har en annan fråga som inte står här. Hör av dig till martin.sjoberg@ungpirat.se för mer hjälp. Det går även bra att fråga på Mattermost eller Discord.